Vyberte svoju krajinu alebo región.

Close
Prihlásiť sa Registrovať E-mail:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Dengrove pridáva úsporné DC / DC meniče od spoločnosti Recom

Sú určené pre aplikácie, ktoré vyžadujú vysokú hustotu výkonu a vysokú účinnosť a majú výkony od 3,3 W do 30 W.

Sú v súlade s priemyselným štandardom DOSA footprint (12,19 x 12,19 mm) a sú k dispozícii s menovitým výstupným prúdom 1,0A, 2,0A, 3,0A alebo 6,0A. Použitím ovládacieho IC a dizajnu viacvrstvovej dosky sa vyhlasuje, že vedie k špičkovej hustote výkonu až 800 W / in3 ako aj použitie v aplikáciách s obmedzeným priestorom.

Maximálna účinnosť je medzi 97-99%, pre prevádzku pri plnom zaťažení pri okolitých teplotách do 107 ° C bez núteného vzduchového chladenia. Konvertory sú balené v kovovej plechovke s integrovanou základnou doskou pre efektívne šesťstranné tienenie pre minimálne emisie hluku, hovorí distribútor. Sú tiež kompatibilné s normou EN 55032.

Ďalšími vlastnosťami sú flexibilné možnosti ovládania a orezávania, kolíky pre dobrý výkon, zapínanie a vypínanie a sekvenovanie s programovateľným časom zvýšenia výkonu na zjednodušenie napájania konvertorov súčasne alebo vo vopred definovanom poradí. Menovité výstupné napätie 3,3V alebo 5,0V je možné orezať nahor alebo nadol pomocou jediného externého odporu. K dispozícii je tiež programovateľná soft-start regulácia.

Distribútor tiež dodáva vyhodnocovacie tabule Recom pre sériu RPM na testovanie, vývoj a prototypovanie.

DC-DC konvertory sú teraz k dispozícii ako moduly pre povrchovú montáž s kontaktmi pozemnej siete (LGA).