Vyberte svoju krajinu alebo región.

Close
Prihlásiť sa Registrovať E-mail:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Prvý armádne kvalifikovaný Arm procesor pre hi-rel aplikácie

Teledyne-e2v - First military-qualified Arm processor for hi-rel applications

LS1046A je súčasťou 64-bitového portfólia Arm Layerscape od spoločnosti NXP s štvorjadrovým Arm Cortex-A72 s 1,8 GHz.

Zahŕňa zrýchlenie spracovania paketov a vysokorýchlostné periférie “a je uznávaný pre svoju výkonnú architektúru a špičkovú výpočtovú hustotu“, tvrdí Teledyne. Jeho> 45 000 CoreMarks výpočtov je spárované s duálnym 10Gbit Ethernetom, PCIe Gen3 a SATA Gen3.

Prístroj je dostupný aj v Teledyne Výpočtový modul „Qormino“, ktorá obsahuje 4 GB pamäť DDR4.


Zariadenie Grenoble spoločnosti Teledyne e2v sa špecializuje na skríningové časti v náročných prostrediach a robí LS1046A dostupnými v obaloch RoHS aj Pb.

Okrem toho, ako súčasť programu na riadenie životného cyklu Teledyne e2v Semiconductor („SLiM“), životnosť tohto zariadenia môže byť podporovaná po dobu 15 rokov alebo viac, aby sa predišlo problémom so zastarávaním.

Teledyne e2v má úzke väzby s NXP - portfólio kvalifikované pre letecký a obranný priemysel zahŕňa procesory PowerPC z NXP QorIQ P- a T-Series, ako aj PowerQUICC zariadenia.

Vojensko-kvalifikovaný

„Vidíme nový trend, ktorý sa vyvíja v leteckom a obrannom priemysle smerom k 64bitovým produktom s technológiou Teledyne e2v armádou z nášho Layerscape radu komerčných procesorov,“ povedal marketingový manažér spoločnosti NXP Altaf Hussain. „Veríme, že zákazníci e2v nielenže využijú výpočtový výkon zariadenia, ale aj ekosystém, ktorý podporuje Arm a vytvára nové možnosti v dizajne systému.“

Power Architecture čipy sú dobre známe v high-rel aplikácií. „Zákazníci môžu buď prejsť na riešenia založené na Arm alebo začať nový vývoj s osvedčenými riešeniami založenými na architektúre Power Architecture od NXP,“ povedal Teledyne.