Vyberte svoju krajinu alebo región.

Close
Prihlásiť sa Registrovať E-mail:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Sponzorovaný obsah: SIGLENT SVA1015X Spectrum Analyzer

Analyzátor spektra SIGLENT SVA1015X je veľmi výkonný a flexibilný nástroj pre rôzne merania vo frekvenčnom rozsahu od 9 kHz do 1,5 GHz. Skvelé základné špecifikácie sú základom pre všetky zahrnuté a dostupné funkcie a funkcie. Veľmi nízka DANL (zobrazená priemerná hladina hluku) -156dBm a široká škála RBW filtrov (1Hz - 1MHz) umožňujú užívateľovi vidieť veľmi malé a úzke signály. Generátor sledovania je súčasťou štandardu a umožňuje užívateľovi vykonávať skalárne merania straty na kábloch, filtroch a iných komponentoch. Zatiaľ existuje všetko, čo sa dá očakávať od dobrého analyzátora základného spektra. S SVA1015X je však oveľa viac možné.

Jednou z najbežnejších požiadaviek je schopnosť vykonávať ladenie EMI alebo merania predbežného súladu. Dnešné vysokorýchlostné návrhy dát, IoT zariadenia a napájané zdroje s prepnutým režimom neodmysliteľne patria k mnohým zdrojom problémov s EMI. Preto sú nevyhnutné predbežné merania EMI a ladenie vo všetkých štádiách návrhu. Siglent ponúka voliteľné riešenie pre SVA1015X, ktoré je možné kedykoľvek zakúpiť a nainštalovať. Táto možnosť rozširuje sadu RBW filtrov o špeciálne EMI-filtre a tiež o Quasi-Peak detektor. Pridanie sady blízkych sond poľa (SRF5030 (T)) dokončuje sadu ladenia vstupnej úrovne. V kombinácii s LISN je to skvelé nastavenie pre vykonané merania EMI pre-compliance.

Oveľa špecializovanejšou vlastnosťou je analýza vektorovej siete. Túto možnosť je možné pridať aj neskôr a umožniť používateľovi vykonávať merania S11 a S21. Merania sa môžu zobrazovať v rôznych formátoch, ako sú X-Y (dB / fázová frekvencia), polárne alebo Smithove diagramy. Typické úlohy, napríklad merania skupinového oneskorenia filtrov alebo vstupného / výstupného stupňa zosilňovača alebo párovania antén, sa dajú ľahko vyriešiť. Úprimne povedané, presnosť výsledkov by sa nemala porovnávať s úplnou, samostatnou VNA, ale výkonnosť tejto možnosti je veľmi solídna.

V prípade, že 1,5GHz nie sú schopné pre vašu aplikáciu a potrebujete vyššie frekvencie, pozrite sa na sériu Siglent SSA3000X. Ponúka podobný výkon a možnosti. Ale vylučuje možnosť VNA. Ak potrebujete riešenie pre merania VNA nad 1,5 GHz pozor na www.siglenteu.com tam je niečo na ceste.

Pre každého, kto sa čuduje, kto je Siglent a čo robia? Siglent Technologies začal v roku 2002 vyvíjať digitálne osciloskopy. Po 15 rokoch výskumu a vývoja zahŕňa produktové portfólio digitálne osciloskopy s šírkou pásma od 50 MHz do 1 GHz, ručné osciloskopy s izolovanými vstupnými kanálmi alebo bez nich, funkcia / ľubovoľný priebeh signálu generátory aj v širokej škále šírky pásma (10MHz až 500MHz), DC zdroje pre laboratórium, digitálne multimetre s 4,5 až 6,5digitami, analyzátory spektra a generátory RF signálov s maximálnou šírkou pásma 3,2 GHz a ďalšími všeobecnými testovacími prístrojmi , Siglent neustále rozširuje svoju ponuku produktov. Zámerom pre rok 2019 je vydať viac ako 3 nové produkty a rozšíriť súčasné portfólio na jednej strane o výkonnejšie nástroje a na druhej strane o úplne novú produktovú skupinu.

V priebehu času sa Siglent rozrástol na svetového lídra v oblasti elektronických testovacích a meracích zariadení. Jeho produkty kombinujú inovatívne funkcie a funkčnosť so silným záväzkom kvality a výkonu.

Siglent má v súčasnosti tri hlavné pobočky po celom svete. Po prvé, ústredie v Shenzhen, Čína. Uskutočňuje sa tam všetok vývoj a produkcia. Je zamestnaných viac ako 300 ľudí. Viac ako 100 inžinierov pracujúcich v niekoľkých oddeleniach vrátane hardvéru, softvéru, priemyselného dizajnu, testovania a moderného environmentálneho laboratória, ako aj vysoko kvalifikovaný tím manažmentu a ďalších technických odborníkov

Dcérske spoločnosti v Amerike a Európe boli založené v roku 2014. Americká kancelária sa nachádza v Solone, Cleveland / OH a od otvorenia kancelárie sa postupne rozrástla na 6 ľudí. Pracujú na miestnom predaji, službách a podpore. Európska kancelária sa nachádza v Hamburgu / Nemecko a bola spravovaná na diaľku z Číny. Od októbra 2018 začal Siglent zamestnávať miestnych zamestnancov. Medzitým sa o servis a podporu, predaj a marketing starajú traja zamestnanci. Hlavným cieľom je poskytovanie kvalitných služieb zákazníkom a obchodným partnerom a neustále zlepšovanie a optimalizácia výkonu. Všetky opravy a neskôr aj továrenská kalibrácia budú vykonané lokálne v centre Európy.

Celý európsky predaj vykonávajú autorizovaní distribútori. Výhodou pre zákazníka je, že ďalší predajný partner Siglentu nie je zvyčajne ďaleko a všetky predpredajné a predajné aktivity môžu byť realizované v miestnom jazyku. Ak chcete nájsť svojho distribútora Siglent, môžete navštíviť našu webovú stránku www.siglenteu.com -> Ako nakupovať.

Kontaktné údaje

SIGLENT TECHNOLOGIES GERMANY GmbH
Liebigstr. 2-20
22113 Hamburg / Nemecko
Tel: +49 (0) -819-95946
& # X49 NF & # x6f; -e & # x75, 's & # x69, X67 a #, l # X65; & # x6e T # X63 ;. Om