Vyberte svoju krajinu alebo región.

Close
Prihlásiť sa Registrovať E-mail:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Senzor tlaku sa vyhýba mydlu a šampónu na nosenie

STM-LPS33W-MEMS-pressure-sensor

volal LPS33W, zariadenie s hodnotením IPx8 je chránený vnútorným viskóznym zalievacím gélom a je nárokovaný, aby vydržal: „soľnú vodu, chlór, bróm, detergenty, ako sú mydlo na ruky a šampóny, e-kvapaliny a ľahké priemyselné chemikálie, ako je n-pentán,“ povedal ST.

Balenie je valcové (priemer 3,3 mm x 2,9 mm) a tvarované, aby sa uľahčilo používanie O-krúžkov, keď je potrebné utesnené puzdro, a veko je odolné voči korózii.

Podľa firmy, gél je proprietárny vzorec, a jeho vlastnosti, spolu so vstavaným signálom-klimatizácia asic, dosiahnuť 0,008hPa RMS tlaku hluku.


„Náchylnosť pri opätovnom prúdení pri spájkovaní počas montáže je tiež extrémne nízka, driftuje sa menej ako ± 2hPa a obnovuje sa normálna presnosť za 72 hodín,“ povedal ST. „Teplotná kompenzácia udržuje presnosť v rozsahu ± 3hPa v prevádzkovom rozsahu od 0 ° C do 65 ° C.“

STM-LPS33W-MEMS-pressure-sensorGélové zloženie je trochu záhadou, s iba mechanickými vlastnosťami v dátový hárok (Tabuľka 9)

Hodnoty orezania z výroby sa ukladajú v energeticky nezávislej štruktúre a pri zapnutí sa do normálneho režimu sťahujú do registrov. Nie je potrebná žiadna ďalšia kalibrácia.

Spotreba je 15 µA pri „vysokom výkone“, 3 µA v režime nízkej spotreby a 1 µA pri vypnutí.

128-bitový FIFO ukladá až 40 slotov s údajmi o tlaku a teplote 32 bitov, čím sa znižuje frekvencia interakcií MCU hostiteľa, čo umožňuje hostiteľovi viac spať a šetriť energiu.

Dodávka je 1,7 až 3,6V a ja2Vstavané sú digitálne rozhrania C a SPI, rovnako ako nízkopriepustný filter.

Začala sa masová výroba.