Vyberte svoju krajinu alebo región.

Close
Prihlásiť sa Registrovať E-mail:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Power Stamp Alliance znižuje potrebu hostiteľského CPU na monitorovanie PSU a pridáva referenčný dizajn

PowerStapAlliance-Controller-Stamp-envelope

Aliancia (Artesyn Embedded Technologies, Bel Power Solutions, Flex a STMicroelectronics) vytvorila spoločnú špecifikáciu pre niekoľko typov konvertorových modulov 48Vdc-dc - tzv.špecifikácií) a primárne zamerané na IT zariadenia a veľké zariadenia na spracovanie dát s rozložením 48V na úrovni racku, napríklad lokálne napájanie FPGA a asics.

Power-Stamp-Alliance-controllerNový modul,kontrolór„Sa budú používať s„ satelitnými energetickými známkami “, definovanými vyššie. Je určený na zabezpečenie všetkých požiadaviek na používateľské rozhranie, riadenie a napájacie napätie až šiestich satelitov, „ktoré umožňujú, aby sa konverzia výkonu uskutočnila bez akýchkoľvek požiadaviek na hostiteľskú aplikáciu,“ uviedla organizácia. „Je ideálny pre servery, úložné a výpočtové systémy, kde je obmedzený priestor v blízkosti procesora. Hostiteľský systém by potreboval len poskytnúť 48V zdrojovú koľajnicu pre regulátor a satelitné pečiatky, čím by odstránil potrebu akéhokoľvek primárneho a sekundárneho predpätia. “

PowerStapAlliance-Ice-Lake-VR13-boardAliancia zároveň oznámila návrhovú dosku pre procesory, ktorá je založená na mikroarchitektúre CPU novej generácie 10 nm - kódové označenie Ice Lake.


Ďalšie referenčné dosky sú k dispozícii pre procesor Intel13 VR3 (Skylake) a pre asics a FPGA.

K dispozícii je tiež grafické užívateľské rozhranie (GUI), ktoré môžu vývojári používať s produktmi od ktorejkoľvek členskej spoločnosti, a nový referenčný návrhový panel pre vysoko aktuálne čipové sady ASIC a / alebo FPGA.

Členovia aliancie Power Stamp Alliance súhlasia so štandardnou produktovou stopou a funkciami, ktoré poskytujú, pričom si navzájom konkurujú prostredníctvom diferenciácie v topológii, obvodoch a výkonnosti.