Vyberte svoju krajinu alebo región.

Close
Prihlásiť sa Registrovať E-mail:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Napájanie urýchľuje dopravné systémy

Napájanie, o Powerbox, je umiestnený v puzdre IP54 a meria 250 mm x 160 mm x 55 mm. Zahŕňa mikrokontrolér na nastavenie ochranného správania a prijíma vstupné napätie od 323V AC do 560V AC trojfázové. Je navrhnutý tak, aby spĺňal bezpečnostné špecifikácie 60950-1 a 62368-1 EMC je v súlade s normami EN61000-6-3 a EN61000-6-2.

Napájanie je určené na použitie v automatizácii a automatizovaných balíkových rozbočovačoch pre dopravníky, triediace prepínače a ďalšie zariadenia pre elektronický obchod.

Je navrhnutý tak, aby fungoval v drsnom prostredí a je mechanicky rekonfigurovateľný tak, aby sa zmestil do rôznych tvarových faktorov alebo do priamej integrácie do jednosmerných motorov. Obsahuje mikrokontrolér, špičkový výkon, režimy obmedzenia prúdu a ochrany. Je tu tiež mäkký štart, nadprúd, ochrana proti prepätiu a teploty. Využíva aktívnu korekciu účinníka (PFC) s vysokou účinnosťou, kompaktnou topológiou LLC.


Napájací zdroj s napätím 250 W je určený pre motory s jednosmerným prúdom 24 V a dokáže dodať špičkový výkon 480 W po dobu jednej sekundy, udržať vysoké kapacitné zaťaženie a riadiť recykláciu energie, keď sa motor s jednosmerným prúdom spomaľuje alebo zastavuje, hovorí spoločnosť. Táto funkcia môže predĺžiť životnosť zariadenia, ako aj ušetriť energiu. Pre vyšší výkon alebo redundanciu môže byť paralelný. Rozsah prevádzkových teplôt je -25 ° C až + 70 ° C.

Ostatné výstupné napätia sú k dispozícii na požiadanie pre napájanie 36V, 48V DC motorov, ako aj prispôsobené napätie.

K dispozícii je LED indikátor stavu napájania, signál DC-OK a diaľkový reset pre integráciu do systému riadenia prevádzky dopravníka.